Tana hundeklubb/Deanu beatnatsearvi arrangerer rally-lydighet stevne 21. og 22. april 2018

Logo (1)

Dommer:                   Kari Anne Overskeid

Sted:                          Ridehallen i Holmfjell

Alle klasser.

Påmeldingsfrist er 12.4.18. Påmelding skjer via dogweb.

Mer info kommer.

Bilder fra stevnet vi arrangerte i 2017.

vinner elite sondag

vinnere klasse 3 Søndag

vinner klasse 2 sondag

tonje vinner sondag

Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss på e-post: tanahundeklubb@gmail.com

Vi er sponset av:

royal-canin-logo-2016_large

Velkommen på stevne til oss!

Hva er rallylydighet?

Rallylydighet er en hundesport som oppstod i USA. I 2005 ble Norsk rallylydighetsklubb dannet og i 2013 ble sporten godkjent av NKK.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhver om man gjør noe feil.

Det konkurreres offisielt i fire klasser. Etter hvert som man kommer oppover i klassene kommer det flere skilt med høyere vanskelighetsgrad. Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.

Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.
(Kilde: Norsk rallylydighetsklubb)