Vi startet opp med miljøtreninger igjen den 28.10.2021 og fortsetter så lenge det er interesse for treningene, og vær og føret sier det er forsvarlig. 

Vi har endret dag og tid for miljø treningene våre til torsdager kl 1800. Det vil bli lagt ut på hundeklubben sine Facebook sider hvem som har ansvar og en påmelding. Er det ingen som sier de kommer, blir det avlyst. Kuldegrensen er på 15 minus der treningen skal være.

Miljøtrening er et lavterskel tilbud til våre medlemmer. Her kan du komme med din hund for å trene den i andre miljøer enn det vanlige. Du har selv ansvar for din hund og den treningen dere trenger, men vi kan hjelpe og veilede. Det er ikke en møteplass der hundene får hilse og leke, men der du og hunden får trene sammen.

For noen vil det til å begynne med være mer enn nok å være til stede og holde seg på avstand til hunden er trygg, mens andre har behov for å trene hunden videre. Det er plass for alle.

Vi har en instruktør som leder treningen hver gang og det vil være mulig å være med på det, eller du kan trene på egenhånd i miljøet. Vi har plass til alle.

 

 Vi som er ansvarlig for treningene er takknemlig for innspill og ønsker til innhold i treningene.  Enten til treningsansvarlig eller pr mail til tanahundeklubb@gmail.com

Quiara - storpuddel